Biokaasulaitoksille

Palvelemme biokaasulaitoksia kierrätysravinteiden, lietteen ja siemenlietteen (toiselta nimeltään ympin) kuljetuksissa maatalouksille tai muille etälietealtaille maatalouden, teollisuuden ja muiden toimijoiden käyttöön. Käytössämme on 4 ppv-yhdistelmää 31-57m³ säiliötilavuudella ja lastaukset toteutamme omalla puomistolla tai letkulla imien.

Automme liikkuvat Etelä-Suomen alueella viitenä päivänä viikossa kellon ympäri (24/5), joten siirrettävät kuutiomäärät vaihtavat ripeästi osoitetta. Etelä-Suomen alueen olemme linjanneet Pori-Tampere-Lahti-Kouvola-Lappeenranta akselilla, mutta erikseen sovittuna teemme kuljetuksia edellä mainitun alueen ulkopuolellakin. Kysy rohkeasti!

Gasum Kouvolan laitos

Palvelumme tehokkuus ja osaaminen perustuvat kokemukseemme sekä korkeatasoiseen kalustoomme. Tunnemme biokaasulaitoksien ylösajovaiheen, sen täsmällisen aikataulutuksen tärkeyden ja tiedämme nestemäisten jakeiden erilaiset haasteet sekä mahdollisuudet, mitä asiakkaamme kohtaavat arjessaan. Toimitamme siemenlietettä, ympiä, useille biokaasulaitoksille ja voimme tukea asiakkaitamme haastavissakin tilanteissa.

Olemme asiakkaidemme kumppani logistiikassa ja autamme myös tyhjien lietealtaiden löytämisessä.

Ota rohkeasti yhteyttä kuljetustarpeissa ja kartoitetaan yhdessä paras logistiikkaratkaisu teidän tilanteeseen. Yhteystietomme löydät täältä.